Δικηγόρος , λογιστής στη Κατερίνη - Πιερία , νομικές υπηρεσίες

Η διαχείριση νομικών, φορολογικών και διοικητικών υποθέσεων στην Ελλάδα, είναι ιδιαιτέρως δυσχερής. Η πολυπλοκότητα των σχετικών νόμων, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η δυσκολία στην ενημέρωση, είναι ζητήματα που ταλανίζουν τους πολίτες και δημιουργούν εύλογες απορίες και δυσκολίες.

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα μας προκειμένου, με τρόπο επιστημονικά τεκμηριωμένο, να σας παρέχουμε απαντήσεις, υποδείξεις και οδηγίες για θέματα που σας απασχολούν.

Η διαχείριση ακίνητης περιουσίας (μεταβιβάσεις, δωρεές, κληρονομιές κλπ), η σύναψη και διαχείριση δανειακών συμβάσεων, επενδύσεις, σύσταση εταιριών, μεταβιβάσεις επιχειρήσεων κλπ έχουν τόσο νομικές όσο και φορολογικές προεκτάσεις για τις οποίες είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε άρτια και ολοκληρωμένη ενημέρωση προκειμένου να είστε σε θέση να λάβετε τις πλέον συμφέρουσες για εσάς αποφάσεις.

Συμπληρώστε το ερώτημά σας στην φόρμα επικοινωνίας. Αφού εξετάσουμε το ερώτημα σας, θα σας ενημερώσουμε για την αμοιβή μας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση μας.